Menu Sluiten

De 10 leukste cadeaus voor Valentijn

De 10 origineelste cadeaus voor Valentijn

En hoe je deze nog unieker kunt maken

Elk jaar opnieuw is het een zoektocht naar hét ideale geschenk voor Valentijn. Hoewel we altijd zeggen; dit jaar doen we niks, dat is allemaal commercieel… Doen we toch elk jaar opnieuw de moeite om lastminute nog een leuk geschenk te vinden. Daarom hebben wij voor jullie de 10 leukste geschenkideeën bedacht waarmee je zeker zal scoren bij jouw geliefde! 

Valentijn geschenken

#1 - Love hoodies

Ontwerp een set Love-Hoodies met een persoonlijke opruk

Met een set Love-Hoodies (of sweaters) scoor je altijd punten! Samen knuffelen op de bank terwijl je Netflix kijkt zal nog romantischer zijn als jullie een matching outfit hebben! Maar wees origineel… Kies niet zomaar het eerste beste ontwerp voor jouw hoodies… Maak het uniek en persoonlijke met een eigen opdruk! Voeg jullie datum toe, namen of een tekst die een speciale betekenis heeft voor jullie. Laat zien dat je er echt moeite in gestoken hebt.

EXTRA LOVE-TIP (Voor als je ECHT punten wilt scoren…):

Laat jullie set HELEMAAL OP MAAT ontwerpen! Beter dan dit kan echt niet… Geef ons door wat jullie graag willen hebben: kleuren, tekst, afbeelding, etc… En wij ontwerpen jullie persoonlijke set op maat!

#2 - Love Sets

Het meest complete geschenk voor Valentijn.

Love Sets

Als je niet zomaar een set Love-Hoodies wilt geven kan je hier natuurlijk nog een stapje verder in gaan… Laat jullie complete set samenstellen! Kies uit t-shirts, truien, hoodies, broeken en petten om jullie unieke set samen te stellen. ook hier kan je alles van top tot teen helemaal laten ontwerpen zoals jij dit wenst. Voeg een eigen datum, naam of tekst toe (GRATIS) en maak indruk met dit complete geschenk!

I Love my crazy boyfriend/girlfriend
I Love my crazy boyfriend/girlfriend
Beauty & Beast kleding
Beauty & Beast kleding

#3 - Fotokristallen

Een prachtig geschenk voor iedereen

Ja kan natuurlijk altijd een standaard canvas schilderij met een leuke foto van jullie cadeau doen… Maar hebben we die niet allemaal al veel te veel in huis? Als je echt origineel wilt zijn, kies je voor een fotokristal! Fotokristallen kan je laten drukken met een foto (zoals de naam al deed vermoeden natuurlijk…), tekst, datum, tekening, etc… De opdruk komt aan de achterzijde van de kristal te staan zodat deze een heel mooi 3D effect krijgt. Een uniek geschenk voor iedereen!

#4 - Mokken

Voor iedereen die graag koffie (of thee) drinkt

Ja kan natuurlijk altijd een standaard canvas schilderij met een leuke foto van jullie cadeau doen… Maar hebben we die niet allemaal al veel te veel in huis? Als je echt origineel wilt zijn, kies je voor een fotokristal! Fotokristallen kan je laten drukken met een foto (zoals de naam al deed vermoeden natuurlijk…), tekst, datum, tekening, etc… De opdruk komt aan de achterzijde van de kristal te staan zodat deze een heel mooi 3D effect krijgt. Een uniek geschenk voor iedereen!

EXTRA LOVE-TIP (Voor als je ECHT punten wilt scoren…):

Maak jouw mok nog specialer met een Magic Mok! Een Magic mok is een zwarte mok die wij precies hetzelfde kunnen bedrukken als een gewone (witte) mok. Alleen hierbij komt de afbeelding pas tevoorschijn als er warme drank in komt. Het is dus een verrassing voor de persoon die deze mok krijg, wat er op staat. 

#5 - Fotopanelen

Voor iedereen die graag koffie (of thee) drinkt

Fotopanelen drukken

Ja kan natuurlijk altijd een standaard canvas schilderij met een leuke foto van jullie cadeau doen… Maar hebben we die niet allemaal al veel te veel in huis? Als je echt origineel wilt zijn, kies je voor een fotokristal! Fotokristallen kan je laten drukken met een foto (zoals de naam al deed vermoeden natuurlijk…), tekst, datum, tekening, etc… De opdruk komt aan de achterzijde van de kristal te staan zodat deze een heel mooi 3D effect krijgt. Een uniek geschenk voor iedereen!

#6 - Baseballjackets

Voor iedereen die eens iets anders wilt

Vesten voor koppels

Ja kan natuurlijk altijd een standaard canvas schilderij met een leuke foto van jullie cadeau doen… Maar hebben we die niet allemaal al veel te veel in huis? Als je echt origineel wilt zijn, kies je voor een fotokristal! Fotokristallen kan je laten drukken met een foto (zoals de naam al deed vermoeden natuurlijk…), tekst, datum, tekening, etc… De opdruk komt aan de achterzijde van de kristal te staan zodat deze een heel mooi 3D effect krijgt. Een uniek geschenk voor iedereen!

Baseball jackets
Baseball jackets
Love Sets
Baseball jackets

#7 - Love-Hemden

Voor iedereen die eens iets anders wilt

Love hemden

Ja kan natuurlijk altijd een standaard canvas schilderij met een leuke foto van jullie cadeau doen… Maar hebben we die niet allemaal al veel te veel in huis? Als je echt origineel wilt zijn, kies je voor een fotokristal! Fotokristallen kan je laten drukken met een foto (zoals de naam al deed vermoeden natuurlijk…), tekst, datum, tekening, etc… De opdruk komt aan de achterzijde van de kristal te staan zodat deze een heel mooi 3D effect krijgt. Een uniek geschenk voor iedereen!

Baseball jackets
Baseball jackets
Love Sets
Baseball jackets

#8 - Leisteen

Voor iedereen die eens iets anders wilt

Ja kan natuurlijk altijd een standaard canvas schilderij met een leuke foto van jullie cadeau doen… Maar hebben we die niet allemaal al veel te veel in huis? Als je echt origineel wilt zijn, kies je voor een fotokristal! Fotokristallen kan je laten drukken met een foto (zoals de naam al deed vermoeden natuurlijk…), tekst, datum, tekening, etc… De opdruk komt aan de achterzijde van de kristal te staan zodat deze een heel mooi 3D effect krijgt. Een uniek geschenk voor iedereen!

#9 - Badjassen

Voor iedereen die eens iets anders wilt

Ja kan natuurlijk altijd een standaard canvas schilderij met een leuke foto van jullie cadeau doen… Maar hebben we die niet allemaal al veel te veel in huis? Als je echt origineel wilt zijn, kies je voor een fotokristal! Fotokristallen kan je laten drukken met een foto (zoals de naam al deed vermoeden natuurlijk…), tekst, datum, tekening, etc… De opdruk komt aan de achterzijde van de kristal te staan zodat deze een heel mooi 3D effect krijgt. Een uniek geschenk voor iedereen!

#10 - Glazen Love-Set

Voor iedereen die eens iets anders wilt

Ja kan natuurlijk altijd een standaard canvas schilderij met een leuke foto van jullie cadeau doen… Maar hebben we die niet allemaal al veel te veel in huis? Als je echt origineel wilt zijn, kies je voor een fotokristal! Fotokristallen kan je laten drukken met een foto (zoals de naam al deed vermoeden natuurlijk…), tekst, datum, tekening, etc… De opdruk komt aan de achterzijde van de kristal te staan zodat deze een heel mooi 3D effect krijgt. Een uniek geschenk voor iedereen!

Zo, dat waren onze 10 tips voor Valentijn! We hopen dat we jou hebben kunnen inspireren voor een origineel geschenk voor Valentijn te vinden. natuurlijk hebben wij nog veel meer in ons assortiment om cadeau te doen! Neem zeker eens een kijkje in onze webshop. Heb je een leuk idee voor jouw geschenk? Laat het ons weten, wij helpen je graag met een persoonlijk ontwerp voor jouw cadeau!

De waardering van www.arttra-shop.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 80 reviews.